Bokning av lokaler, planer, rum och hallar inom Kumla kommun

LÄS MER

Nya lokala beslut med restriktioner gäller i Kumla kommun till och med den 12 maj. Träningar för barn och unga födda 2002 eller senare kan bokas i kommunens idrottsanläggningar. Antalet personer i hallarna ska anpassas enligt pandemilagen så att det finns minst 10 kvadratmeter per person.

Vi förväntar oss att ni följer de regler, råd och restriktioner som finns. All verksamhet som bryter mot dessa måste avbokas.

Läs mer om reglerna kopplat till Covid-19 här

 

Här kan du göra en bokningsförfrågan för lokaler, planer, rum och hallar inom Kumla kommun. Du kan välja mellan fotbollsplaner, gymnastiksal, konferenslokal, naturområde, skollokal och sporthallar. 

När din bokningsförfrågan blivit godkänd, skickas en bokningsbekräftelse via e-post.

Om din bokningsförfrågan inte godkänns, får du återkoppling via e-post.

Information om lokalernas tillgänglighet för personer med fysiska funktionshinder hittar du under respektive lokal på https://www.kumla.se/uppleva-och-gora/idrottsanlaggningar-och-lokaler.html 

Gör du en bokningsförfrågan i syfte att anordna ett evenemang och vill att det visas på www.visitkumla.se - kan du anmäla evenemanget här via vår e-tjänst https://etjanst.kumla.se/oversikt/overview/684

 

Frågor om e-tjänsten

Servicecenter
servicecenter@kumla.se
019-58 80 00

Personuppgiftsansvarig

Kultur- och fritidsnämnden
kultur.fritidsnamnd@kumla.se