Bokning av lokaler, planer, rum och hallar inom Kumla kommun

LÄS MER

Följande restriktioner gäller i Kumla kommun

  • Samtliga idrottshallar är öppna för alla åldersgrupper. Dock är alla idrottshallar utom Kumlahallens Byrsta, Hagaby och Viahallen sommarstängda under perioden 1 juli till 9 augusti.
  • Idrottsföreningar kan boka lokaler för att utföra andra aktiviteter än träning som exempelvis stämmor och möten.
  • Fotbollsplaner är öppna som vanligt.

Du som har bokade tider och som inte är i linje med restriktionerna ansvarar själv för att avboka. Du kan göra din avbokning själv via webbenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster alternativt maila oss på foreningsservice@kumla.se, ange då vilken lokal, vilka dagar och tider det gäller.

Mer information om aktuella restriktioner finns här.

 

Här kan du göra en bokningsförfrågan för lokaler, planer, rum och hallar inom Kumla kommun. Du kan välja mellan fotbollsplaner, gymnastiksal, konferenslokal, naturområde, skollokal och sporthallar. 

När din bokningsförfrågan blivit godkänd, skickas en bokningsbekräftelse via e-post.

Om din bokningsförfrågan inte godkänns, får du återkoppling via e-post.

Information om lokalernas tillgänglighet för personer med fysiska funktionshinder hittar du under respektive lokal på https://www.kumla.se/uppleva-och-gora/idrottsanlaggningar-och-lokaler.html 

Gör du en bokningsförfrågan i syfte att anordna ett evenemang och vill att det visas på www.visitkumla.se - kan du anmäla evenemanget här via vår e-tjänst https://etjanst.kumla.se/oversikt/overview/684

 

Frågor om e-tjänsten

Servicecenter
servicecenter@kumla.se
019-58 80 00

Personuppgiftsansvarig

Kultur- och fritidsnämnden
kultur.fritidsnamnd@kumla.se