Ansökan timvikarie inom förskola, fritidshem och grundskola

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här kan du som vill arbeta som timvikarie inom förskola, grundskola eller fritids lämna in din ansökan. Ansökan ska innehålla CV  där du anger utbildning, arbetslivserfarenhet eller annat som kan vara relevant för anställningen. Din ansökan ska också innehålla ett personligt brev, i vilket du beskriver vem du är och varför du vill arbeta som timvikarie inom barn- och utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller studerar på något lärarprogram och som har ett genuint intresse av att arbeta med barn. Du är en ansvarsfull och engagerad person med positiv inställning och initiativförmåga. Vidare är du nyfiken och lyhörd för din omgivning och du är mogen i ditt bemötande med andra människor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver goda kunskaper i svenska för att kunna ha en bra kommunikation och dialog med barnen

För att arbeta inom skola eller förskola krävs att du lämnar in ett utdrag ur belastningsregistret. Att få detta utdrag kan ta lång tid och du kan förbereda dig genom att beställa ett redan idag.

Registerutdraget kan beställas här: 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om e-tjänsten

Servicecenter
servicecenter@kumla.se
019-58 80 00

Personuppgiftsansvarig

Nämnd för livslångt lärande
livslangtlarande@kumla.se

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa